Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen yerlere ve adetlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en usturuplu eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve dışarıya selim açılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

→ Yangın merdiveni baplarının yangın kapısı kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve panik bar, yaylı menteşe, esrar sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı başta geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan Yangın Kapısı zat skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili keyfiyet anında bapnın olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

l Kötü ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil yer anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içinde oluşan yangın kapısı yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük evet.

Report this wiki page